Paulastii

Paulastii-toiminimen takaa löytyy innokas kotileipuri. ”Oikealta” koulutukseltani olen ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Se, että minusta tuli insinööri, ei liene mikään yllätys, sillä lapsesta saakka olen ollut kiinnostunut tekniikasta ja työkaluista.

Leivonnan maailmassa kyse on vähän erityyppisistä tekniikoista ja työkaluista kuin ympäristötekniikassa, mutta kiinnostus on sama. Leivonta ja kakunkoristeiden tekeminen on hyvää vastapainoa työlle ja arkiselle aherrukselle. Se on hetki täysin omaa aikaa, jolloin keskittyy vain siihen, mitä on tekemässä.

Lähipiirini on  maistellut leivonnaisiani jo pidemmän aikaa ja jotta leivonnaisia voisi myös myydä, perustin toiminimen Paulastii.

Valmistan tilauksesta kotikeittiössä täytekakkuja, kakunkoristeita, voileipäkakkuja, piirakoita ja muita herkkuja. Esillä oleva tuotevalikoima on vain suuntaa antava. Voit esittää toiveesi, jonka pyrin mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Toiminta on ilmoitettu Kotkan ympäristöterveydenhuoltoon eli kotikeittiö on Kotkan elintarvikevalvonnan valvontakohde. Toimintaa varten on laadittu omavalvontasuunnitelma, jota noudatetaan. Hygieniaosaamisesta on todistuksena hygieniapassi.

Lähetä tilauskyselysi osoitteeseen paula.vulkko@paulastii.fi tai käytä sivuilla olevaa yhteydenottolomaketta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *